دریل ستونی مناسب کارگاه صنعتی چه ویژگی هایی دارد؟

31 اسفند 1400

دریل ستونی مناسب کارگاه صنعتی برای آسان تر شدن فعالیت نجاران و صنعتگران در انواع مختلفی تولید و طراحی شده است. دریل ستونی یکی از معروف ترین دریل های صنعتی بوده که بیشتر به صورت ثابت و بدون حرکت در کارگاه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به صورت متمرکز تر در مورد دریل ستونی مناسب کارگاه صنعتی صحبت می کنیم.. .

 

انواع دریل ستونی

دریل های ستونی را عمدتاً با نام دریل ثابت نیز می ‌شناسند که در دو نوع رومیزی و زمینی مورد استفاده قرار می گیرد. نوع رومیزی دریل ستونی ابعاد کوچک تری داشته و وزن سبک تری دارد. حتی می‌توان در شرایط مورد نیاز به ریل را جا به جا نمایید. دریل های ثابت یا زمینی وزن سنگین تری داشته و حمل و نقل آن سخت تر از نوع رومیزی آن است. نوع زمینی دریل قدرت، سرعت و گشتاور بیشتری نسبت به نوع رومیزی آن داشته و از قابلیت های بیشتری برخوردار است.

 

متداول ترین دریل ستونی مناسب کارگاه صنعتی

اگر قصد توسعه کارگاه فنی یا نجاری خود را دارید، باید نکات مختلفی را مد نظر داشته باشید. یکی از موضوعات مهم ابعاد کارگاه است. اگر کارگاه شما دارای ابعاد کوچکتری است، می توانید از دریل های رومیزی یا سبک تر استفاده نمایید. دریل های ستونی ثابت بیشتر در در کارگاه های فنی مورد استفاده قرار گرفته و ظرفیت بیشتری برای مصرف کنندگان دارد. این دریل ها در دو نوع تک فاز و سه فاز طراحی شده است. اگر دسترسی به برق سه فاز دارید، می‌توانید برای کاهش هزینه های خود نوع سه فاز دریل ستونی را خریداری نمایید.

 

شاخص های مورد توجه در زمان خرید

در اینجا به چند مورد از شاخص های مورد توجه در زمان خرید به اختصار بیان و توضیح می دهیم:

قدرت و گشتاور دستگاه

مهمترین مولفه دریل ستونی مناسب کارگاه صنعتی، گشتاور و قدرت دستگاه بود که هرچه موتور دستگاه قوی تر باشد، بهتر در امر سوراخکاری یا فرز کاری به شما کمک می کند. معمولا قدرت موتور دریل ستونی را بر حسب اسب بخار و اندازه گیری می کنند. هرچه عدد این اسب بخار بیشتر باشد، با موتور قوی تری رو به رو هستیم. دریل کارگاهی مصرف حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ وات را داشته که در نوع سه فاز آن مصرف کمتری خواهید داشت.

سرعت دریل

دریل ستونی سرعت های مختلفی داشته که می توانید با توجه به متریال مورد استفاده سرعت دستگاه را تنظیم نمایید. در نظر داشته باشید که اگر قدرت موتور دستگاه بیشتر باشد، سرعت آن نیز بیشتر خواهد بود. برای مشاهده انواع دریل ستونی به صورت تک فاز یا سه فاز به سایت پیشرو دریل که یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان تجهیزات صنعتی است، مراجعه نمایید. امکان ثبت سفارش از نمایندگی های سطح کشور وجود دارد.

سه نظام دریل ستونی

قدرت، سرعت و گشتاور از مهم ترین عامل های خرید بوده که تمام خریداران به آن دقت می فرمایند. اگر قصد خرید دریل ستونی را دارید، به سایز سه نظام دستگاه دقت نمایید. هرچه سایز سه نظام بیشتر باشد، قدرت و ارتفاع موتور نیز بیشتر خواهد بود. سایز سه نظام دریل ستونی مناسب کارگاه صنعتی از ۱۳ شروع شده و تا ۳۲ ادامه پیدا می کند. معمولا از سه نظام های بزرگ تر برای دریل های قدرتمند تر استفاده می شود و دریل های کوچک تر دارای سه نظام های بین ۱۳ تا ۱۷ بوده و به صورت رومیزی استفاده می شود.

 

وزن حدودی دستگاه

همانطور که بررسی کردیم، دریل های رومیزی وزن کمتری داشته و امکان جابجایی آن وجود دارد. دریل ستونی ثابت وزن حدود ۱۵۰ کیلوگرم دارد و می‌ توانید در جای مناسبی دریل خود را قرار دهید. دریل ثابت را در مکانی قرار داده که دسترسی آسانی داشته و به راحتی استفاده نمایید. در زمان خرید در صورت نبودن تجهیزات و لوازم جانبی، میز، گیره، لیزر راهنما را نیز تهیه نمایید.

 

سخن پایانی

میز دریل قابل تنظیم بوده و امکان کج کردن میز تا ۴۵ درجه وجود دارد. برای اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و انواع ویژگی های دریل ستونی مناسب کارگاه صنعتی به نمایندگان فروش کارخانه  پیشرو دریل مراجعه نمایید. بحث امروز ما در مورد دریل ستونی مناسب کارگاه صنعتی بود. امیدواریم مقاله امروز مورد توجه شما قرار گرفته باشد و بتوانید آسان تر دریل مورد نیاز خود را خریداری نمایید.