کاربردهای دریل ایستاده کدام است؟

16 فروردین 1401

کاربردهای دریل ایستاده یا ستونی در صنعت بسیار گسترده می باشد. شاید در بازار صدها نمونه دریل وجود داشته باشد و هر کدام نیز کاربردهای خاص خود را دارند، اما دریل ستونی پر کاربردترین و رایج ترین نمونه از این دریل ها به شمار می رود. در شرکت دریل سازان پیشرو تمام محصولات با بهترین کیفیت و با رعایت تمام استانداردهای جهانی تولید و عرضه خواهد شد. دریل ایستاده پیشرو از این ممصولات به حساب می آید. در سایت پیشرو دریل می تواند تمام محصولات را مشاهده نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.

اطلاعات کامل درباره دریل ایستاده

آشنایی با کاربردهای دریل ایستاده از این جهت اهمیت دارد که در تمام صنایع کاربرد زیاد دارد. با انواع مدل های دریل ایستاده می توان سوراخ کاری را در متریال هایی مثل چوب، فلز، پلاستیک و غیره انجام داد. تقاوت این دریل با نمونه های معمولی در این است که هنگام‌ کار با این دستگاه دست ها اصلا دچار لرزش نمی شوند و به همین دلیل کار با دقت بسیار زیادی انجام خواهد شد. این دریل را با نام‌های دریل عمودی، ایستاده، پایه دار و ستونی می شناسند.

بررسی کاربردهای دریل ایستاده

در این قسمت قصد داریم درباره کاربردهای دریل ایستاده صحبت نماییم. گفتنی است که اگر قصد دارید سوراخ کاری با دقت و سرعت تحویل دهید، این دریل را مورد استفاده قرار دهید. فعالیت دیگری که می توانید از دریل ایستاده انتظار داشته باشید، قلاویز کاری می باشد. در تولید اسباب بازی ها، چوب لباسی و همچنین در کابینت سازی باید قلاویز زنی را با دقت زیاد انجام داد. از این رو می توانید با دریل ایستاده این فعالیت ها را با دقت و قدرت زیاد و در نهایت سرعت به انجام برسانید. گاهی در برخی از اجسام مثل شیشه، سرامیک، گرانیت و برای تولید کارهای زینتی نیاز است که سوراخ کاری انجام شود و حفره هایی برای زیبایی ایجاد شود. این فعالیت را خزینه کاری می نامند. در این کار باید میزان فشار بسیار دقیق باشد و جسم مورد نظر دچار شکستگی نشود‌.

بررسی کاربردهای دریل ایستاده

آشنایی با اجزای دریل ایستاده

حال که با کاربردهای دریل ایستاده آشنا شدیم، بهتر است اجزای تشکیل دهنده این ابزار خاص و پر کاربرد را نیز بشناسیم. در ادامه با ما باشید

اهرم ها

اهرم ها از اجزای مهم دریل های ایستاده می باشند.‌ با استفاده از اهرم‌ ها سوراخ کاری با نیروی بیشتری انجام خواهد شد و نیازی به استفاده از نیروی دست ها نمی باشد.

آشنایی با اسپیندل در دریل ایستاده

در راستای آشنایی با کاربردهای دریل ایستاده، شناخت اجزای این دستگاه اهمیت زیادی دارد. چرا که هر کدام از بخش های این دستگاه کاربرد خاص خود را دارند. اسپیندل ها قادر هستند قدرت را از قسمت موتور به سه نظام انتقال دهند. یک میله چرخان را در نظر بگیرید که از جعبه دنده خارج شده است. این میله که همان اسپیندل می باشد می تواند سرعت را تنظیم نماید.

کله گی در چه قسمت از دریل ایستاده قرار دارد؟

بالاترین قسمت دریل ایستاده کله گی را تشکیل می دهد‌. این قسمت ظاهری مثل جعبه دارد که تعدادی تسمه و فلکه در آن تعبیه شده است. این اجزا به الکترو موتور و دریل متصل می باشند.

مدل های دریل ایستاده را بشناسیم.

دریل ایستاده در دو مدل رومیزی و ثابت وجود دارند‌. دریل ایستاده رومیزی روی میز کار نصب شده و در نجاری و شیشه بری کاربرد زیادی دارد. دقت و ظرافت در این کارها اهمیت زیادی دارد و تمام این ها را فقط می توان از دریل ایستاده رومیزی انتظار داشت. در ادامه آشنایی با کاربردهای دریل ایستاده، مدل ثابت را معرفی می کنیم. این دریل را نمی توان زیاد جا به جا کرد. قدرت سوراخ کاری در این دریل ها بسیار زیاد است و حتی قادر است الوارهای بسیار ضخیم را نیز سوراخ کند‌.

چگونگی کار با دریل ابستاده

آشنایی با نحوه عملکرد دریل ایستاده بسیار مهم است ‌و باید با وجود اطلاعات کامل اقدام‌ به خرید و استفاده نمود‌. در مدل های غیر گیربکسی که به صورت دستی فعالیت می کنند، برق ابتدا از موتور عبور می کند و به تسمه می رسد. در این مرحله اسپیندل را به چرخش در می آورد و به دنبال آن سه نظام نیز حرکت خواهد کرد.‌ با این کار نوک مته شروع به ضربه زدن روی قطعه کار خواهد کرد.‌

سخن پایانی

شرکت دریل سازان پیشرو با سال ها تجربه در زمینه تولید انواع دریل و سایر ابزار، بهترین کیفیت را برای مشتریان خود در نظر می گیرد. دریل ایستاده پیشرو که از مهم‌ ترین دستگاه های عرضه شده در این مجموعه می باشد، دقت، قدرت و  سرعت را به شما هدیه می دهد. برای مشاهده کلیه ابزار تولید شده در کارخانه پیشرو دریل به سایت مراجعه نموده و نمونه ها را مشاهده نمایید. برای راهنمایی و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.