تاریخچه دریل ستونی

11 بهمن 1401

آگاهی از تاریخچه دریل ستونی شما را بیشتر با این ابزار پر طرفدار آشنا می سازد. دریل ستونی از تولیدات بسیار کاربردی و مهم کارخانه پیشرو دریل می باشد. این دریل ساخت پیشرو از پرطرفدار ترین دریل ها به حساب می آید. 


آشنایی با ساختار کلی دریل ستونی


مطمئنا مطالعه تاریخچه دریل ستونی برای افرادی که از این دریل زیاد استفاده می کنند، جذاب است. این دریل برای انجام کارهای تخصصی بسیار کاربرد دارد و در بازار به وفور یافت می شود. دلیل تمایز این دریل با سایر دریل ها مواردی است که در ادامه عنوان خواهیم کرد وگرنه به صورت کلی این دریل نیز همان کار سوراخ کاری چوب، فلز و پلاستیک را انجام می دهد.

این دریل ها میز کار دارند و قابلیت دارند که ارتفاع آن ها را تغییر داد و در واقع به این صورت طراحی شده اند. مته های متقاوت در این دریل ها قابل استفاده می باشد و به همین دلیل سوراخ هایی با قطرهای مختلف را می توان ایجاد نمود. از ویژگی های مهم این ابزار کاربردی این است که برای سوراخ کاری های دقیق اصلا نیاز نیست که از قدرت دست استفاده نمود. این دستگاه خود دارای قدرت و دقت بالا می باشد. اندازه این دستگاه بسیار بزرگ است و وزن زیادی دارد. از این رو باید در محیط‌های کاری بزرگ مورد استفاده قرار بگیرد و اصلا برای مصارف خانگی مناسب نمی باشد. 

 


اجزای مهم دریل ستونی


در ادامه آشنایی با تاریخچه دریل ستونی اجزای مهم این دستگاه را نیز می شناسیم. در این دریل پر کاربرد اسپیندل به کار می رود که می تواند سرعت را تنظیم نماید. عمق سوراخ کاری را می توان با عمق سنج مشخص نمود. بدنه و پایه این ابزار ازجنس چدن است و آن را بر روی زمین محکم می‌ سازند. مته های این ابزار درون‌ سه نظام قرار می گیرد. اهرم ها عمل چرخش قطعه کار را انجام می دهند. قسمت بالای دستگاه را نیز کله گی می نامند. 

 

 اجزای مهم دریل ستونی


بررسی معایب و مزایای در کنار آشنایی با تاریخچه دریل ستونی


بهتر است که معایب و مزایای این ابزار را وارد تاریخچه دریل ستونی کنیم. این دستگاه با طراحی ثابت خود وزن سنگینی دارد و ابعاد بسیار بزرگی را شامل می شود. سوراخ کاری با این ابزار با دقت زیادی انجام خواهد شد. موتور بزرگ در این دستگاه قدرت آن را بسیار بالا می برد. صفحه بزرگ و محکم باعث می شود که دستگاه و قطعه مورد نظر انحرافی نداشته باشند. قلاویز زنی، خزینه کاری و سوراخ کاری با دقت بسیار بالا توسط این دستگاه قابل اجرا می باشد. 


مکانیزم این دستگاه چگونه است؟


گفتنی است که مکانیزم این دستگاه به صورت چرخشی می باشد و بر پایه اسپیندل صورت می گیرد. مته ها در سه نظام وجود دارند و همگی در انتهای اسپیندل تعبیه شده اند‌. یک دسته دوار حرکت عمودی آن‌ را انجام می دهد. یکی از نکات مهم این دریل وجود مکانیزم توقف عمق است که با این وجود می توان سوراخ کاری را با عمق ثابت انجام داد. این تاریخچه دریل ستونی به صورت کوتاه شما را با این ابزار بیشتر آشنا ساخت.


دریل ستونی رومیزی 


در تاریخچه دریل ستونی می توانید این دریل از نوع رومیزی را مشاهده نمایید. از نام این دستگاه پیداست که روی میز کار نصب خواهد شد. این دریل های ستونی رومیزی به صورت تسمه ای،دریل گیربکسی، اتوماتیک و دستی در بازار وجود دارند. این دریل را می توان جا به جا نمود. در کارگاه های نجاری و تولیدی و حتی شیشه بری از این ابزار کاربردی استفاده می شود. سوراخ کاری های دقیق و ظریف با این دستگاه به راحتی قابل اجرا می باشد. 


دریل ستونی ثابت را بشناسیم.


در ادامه و در تاریخچه دریل ستونی با مدل ثابت آن آشنا شویم. این دستگاه را نمی توان به راحتی جا به جا نمود. این دریل سوراخ کاری را با قدرت بسیار زیاد انجام می دهد و برای استفاده از آن هیچ محدودیتی را نمی توان قائل شد. برای سوراخ کاری انواع فلزات، الوار های چوبی ضخیم و سایر موارد می توان این دریل را به کار برد.  

 

 دریل ستونی ثابت را بشناسیم.


سخن پایانی


در این مقاله از گروه پیشرو دریل تاریخچه دریل ستونی را مورد بررسی قرار دادیم. دریل ستونی از تولیدات کارخانه پیشرو دریل می باشد. در کل با افتخار می گوییم که دریل ساخت پیشرو بالاترین کیفیت را به مشتریان خود ارائه خواهد داد. با ما می توانید بهترین عملکرد را از خود نشان دهید.