بیشتر دریل های استفاده شده در صنعت از نوع سه فاز بوده که قدرت و سرعت بیشتری در مقابل دریل های تک فاز و انواع دیگر دارد. برای بررسی ویژگی ها، معایب و مزایا دریل سه فاز همراه ما باشید.
کاربرد دریل در صنعت
انواع دریل ها ابزاری هستند که برای سوراخ کاری سطوح و قطعه های مختلف به کار می رود. با توجه به قدرت موتور دستگاه و همچنین انواع مته آن از همدیگر متمایز می شوند. امروزه دریل ها تنها برای سوراخکاری مورد استفاده قرار نگرفته و کاربرد های مختلفی دارند که میتوانید برای فرزکاری، عمود بری، گرد بری و ساییدن اشیا نیز مورد استفاده قرار دهید.
انواع دریل بر حسب کاربرد آن
دریل ها با توجه به کاربرد مشتریان در اندازه های مختلفی تولید میشود که هر یک از آنها دارای معایب و مزایای خاص خود هستند. برای نصب انواع تجهیزات در منازل و یا سوراخکاری تجهیزات صنعتی در کارخانه ها و کارگاه ها استفاده می شود. برخی دریل ها برای کاربرد های سبک ساخته می شود که اغلب دارای قدرت موتور به مراتب کمتری هستند. برخی از آن ها با قدرت موتور چند برابر برای فعالیت های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.
در زمان خرید باید به قدرت موتور و وزن دریل توجه نمایید که پس از مدتی دچار خرابی یا موارد دیگر نشود. در ادامه به پارامتر های مهم در زمان خرید دریل سه فاز و تک فاز می پردازیم. انواع دریل گیربکسی و قلاویز زن کلاچی در سایت پیشرو دریل موجود اشت. در صورت نیاز استعلام قیمت نمایید.
بخش های اصلی دریل سه فاز
تمامی دریل ها کارکرده مشترکی داشته و دارای تجهیزات یکسانی هستند. برخی از آن ها ویژگی های بیشتری دارد که از تجهیزات پیچیده تر و پیشرفته ترین ساخته شده است. تمامی دریل های سه فاز دارای کلید روشن و خاموش، کلید تعویض جهت چرخش، سه نظام، موتور، آرمیچر، عمق سنج، زغال، گیربکس و غیره است. تمامی اجزا برای کاربرد های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. در نظر داشته باشید در زمان خرید حتما باید به ظرفیت سه نظام دریل دقت نمایید.
مقایسه قدرت و ویژگی های دریل سه فاز
دریل های سه فاز جنبه صنعتی داشته و به دلیل وزن زیاد آن بیشتر در کارگاه ها و صنایع مختلف از جمله خودرو و سازی تولید قطعات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل اینکه در محیط های خانگی امکان استفاده از دریل سه فاز وجود ندارد، کاربرد آنچنانی ندارد. اگر کارگاه شخصی شما دارای برق سه فاز است، می توانید از دریل سه فاز استفاده نمایید. در غیر این صورت باید نوع تک فاز آن را خریداری کرده یا درخواست برق سه فاز نمایید.
اگر از نظر مصرف انرژی نیز بررسی کنیم، به دلیل افزایش و قدرت برق ورودی دریل های سه فاز، مصرف برق و انرژی به مراتب کمتری نسبت به انواع تک فاز دارند. برای بررسی و استلام قیمت دریل پیشرو با کارشناسان مجموعه در ارتباط باشید.
دریل های سه فاز ستونی
یکی از دریل های سه فاز، دریل ستونی پیشرو بوده که به صورت ثابت مورد استفاده قرار می گیرد. نوع مصرف برق این دریل ها سه فاز بوده و از قدرت موتور ۲ اسب بخار برخوردار هستند. به دلیل وزن ۱۶۰ کیلوگرمی آن بیشتر به صورت ثابت در محیط مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. می توانید تا مته ۳۱ مورد استفاده قرار دهید. دریل ستونی سه فاز ساخت ایران بوده و بیشترین کاربرد را در صنایع خودرو سازی و تولید قطعات فلزی صنعتی دارد. در ادامه با ویژگی های منحصر به فرد دریل ستونی سه فاز بیشتر آشنا می شویم.
ویژگی های دریل ستونی سه فاز
یکی از ویژگی های منحصر به فرد دریل های ستونی، دقت سوراخ کاری بوده که با توجه به کارکرد ثابت بودن آن از دقت و قدرت بهتری نسبت به مدل های متحرک به خود برخوردار است. می توانید از انواع مولتی اسپیندل نیز برای انجام فعالیت های صنعتی استفاده نمایید. در نظر داشته باشید دریل سه فاز ستونی در انواع مدل های ۳۰۰۰ دور، ۱۴۰۰ دور و ۹۰۰ دور به بازار عرضه شده است که با توجه به کاربرد آن مورد استفاده قرار میگیرد. برای حدیده زنی و قلاویز زنی نیز می توانید از این سری از دریل ها استفاده نمایید.